BASF @groPortal

We create chemistry

BASF – We create chemistry je vodilna svetovna kemijska družba. Asortiment BASF-a vključuje širok razpon proizvodov: kemikalije, plastične mase, proizvode za plemenitenje, sredstva za varstvo rastlin, druge specialne kemikalije, specialne kemikalije za surovo nafto in naravni plin.

BASF z nenehnimi inovacijami in novimi tehnologijami ter svojim proizvodnim asortimentom, ki zajema več kot 8.000 izdelkov, pomaga kupcem v več kot 170 državah sveta pri ustvarjanju poslovnih uspehov in zagotavljanju boljše kakovosti življenja. .

BASF Slovenija d.o.o.

Cilj družbe BASF Slovenija d. o. o. je na slovenskem trgu realizirati osnovno idejo koncerna BASF – ostati vodilna kemijska družba z nenehnimi inovacijami in visokokakovostnimi proizvodi, ki strankam zagotavljajo uspeh in višjo kakovost življenja.

Vizija:

Biti vodilni v svetu v inovacijah na področju fitofarmacije s posebnim poudarkom na razvoju in realizaciji projektov za proizvodnjo zdravstveno neoporečne hrane in doseganju višje kakovosti življenja.

Naloga:

Temeljna dejavnost družbe BASF in našega strokovnega tima je zadovoljiti vse zahteve končnega uporabnika. Izkušen in motiviran tim ter storitve, ki jih ponujamo, zagotavljajo, da smo zanesljiv partner vsem, ki v svojem poslu uporabljajo sredstva za varstvo rastlin. Proizvodi vrhunske kakovosti, zagotavljanje višje kakovosti življenja in intenzivno izobraževanje poljedelcev o uporabi sredstev za varstvo rastlin predstavljajo cilje, ki so jasno opredeljeni v poslovni strategiji družbe BASF.

Vrh