BASF Slovenija Agriculture Solutions

Profesionalno varstvo jablan BASF

Jabolko je pravi mali zaklad sestavin, ki pozitivno vplivajo na naš organizem. Odvisno od sorte 100 g jabolka vsebuje 85 g vode, 10,9 g ogljikovih hidratov in 3 g prehranskih vlaknin. V jabolku je do 40 mg vitamina C, vitamini A, E, B1, B2, B6 in beta karoten, vsebuje tudi minerale kalcija, fosforja, magnezija in železa. Poglejte celoten program varstva tega zdravega živila, ki spada med pomembnejše vrste pri nas.

Zaštita jabuke BASF
 

Inovativna tehnologija BASF

Ponujamo vam vpogled v celoten program varstva jablan.

Inovativna tehnologija, ki jo uporabljamo pri razvoju naših proizvodov, jim daje brezpogojno moč.

Izkušnje in znanje BASF-ovih evropskih znanstvenikov, ki sodelujejo z lokalnimi strokovnjaki, ponujajo popolno varstvo jablan pred vsemi boleznimi in škodljivci. Poglejte celoten program varstva jablan.

Delan® 700 WDG

Fungicid za zatiranje bolezni na jablanah, hruškah

Faban®

Nov fungicid za učinkovito zatiranje škrlupa na pečkarjih. Vsebuje znani večstranski aktivni snovi ditianon in pirimetanil. Obe aktivni snovi sta formulirani v posebni obliki, ki temelji na kokristalu.

Bellis®

Bellis® je lokalno sistemičen fungicid za zatiranje bolezni na jablanah in hruškah. Vsebuje dve aktivni snovi, boskalid in piraklostrobin. Boskalid deluje sistemično, po nanosu se po rastlini razporedi

Regalis® Plus

sredstvo zmanjšuje nevarnost prekomernega spomladanskega trebljenja in stimulira obrambo gojenih rastlin

Sredstva za varstvo rastlin uporabljajte varno. Pred uporabo obvezno preberite etiketo z navodili za uporabo.