Uporabni viri

Ta rubrika podaja rešitve in nasvete za dobro zatiranje škodljivcev. Vsebino na tej strani posodabljamo, da bi zagotovili najnovejše podatke in spoznanja.

Strokovni nasveti za zatiranje miši in podgan

Glodalci razmišljajo kot ljudje, zato vemo kaj imajo radi. Raziskave in iskušnje so nam omogučile razvoj novih formulacija in tehnik uporabe, ki učinkujejo v vseh okoljih, kjer se nahajajo škodljivci. Gre za to, da vemo več kot glodalci in naša konkurenca.

https://www.pestcontrol.basf.co.uk/agroportal/pc_uk/en/professional_pest_control/useful_tools/best_baiting_practice.html

Najboljše prakse Vodiča za zatiranje mravelj

Izdali smo strokovni vodič z najboljšimi evropskimi praksami za zatiranje mravelj, ki bo pomagal v boju super nadlego mravelj v domovih, bolnišnicah, restavracijah in drugih zgradbah.

Vodič za zatiranje mravelj

Vodič za zatiranje posteljne stenice

Poseben vodič z najboljšimi praksami za zatiranje posteljne stenice je BASF Pest Control Solutions objavil kot pomoč pri njihovem zatiranju.

Vodič za zatiranje posteljne stenice

Pametni vodič z najboljšimi praksami za zatiranje ščurkov

Z željo, da bi pomagali pri zatiranju teh problematičnih škodljivcev v svetu, v katerem sta tako dostop kot sodelovanje med številnimi prebivalci zgradb postala izredno težka, smo pripravili pameten vodič z najboljšimi praksami za zatiranje ščurkov.

Vodič za zatiranje ščurkov

Sredstva za varstvo rastlin uporabljajte varno. Pred uporabo obvezno preberite etiketo z navodili za uporabo.