Fendona® 6 SC

Aktivna snov: 60 g/l alfa-cipermetrina

Formulacija: pripravljena vaba v obliki koncentrata za suspenzijo

Fendona® 6 SC je kontaktni insekticid s širokim spektrom delovanja proti velikemu številu škodljivcev s področja higiene, v prostorih, kjer se hranijo zaloge hrane in proti drugim oblikam insektov.

Količina uporabe

25 ml izdelka Fendona® 6 SC na 5 l vode/100 m² oziroma dvojna količina v primeru, da je škodljivcev veliko in površina zelo umazana.

Aktivna snov

Fendona® 6 SC je kontaktni insekticid s širokim spektrom delovanja na številne škodljivce na področju higiene. Vsebuje 60 g/l alfa-cipermetrina v obliki zelo drobnih, kristalnih delcev.

Ti mikroskopski delci so v primerjavi z običajnimi sredstvi ključ odlične učinkovitosti izdelka Fendona® 6 SC, saj zagotavljajo visoko varnost pri delovanju z majhnimi količinami, ki se uporabljajo na vseh vrstah površin.

Sredstva za suspenzijo in disperzijo vsebujejo formulacijo v homogeni distribuciji in zagotavljajo hitro in popolno mešanje izdelka v raztopino za pršenje.

S svojo kristalno obliko učinkovite snovi koncentrat za suspenzijo združuje prednosti boljšega delovanja z ugodnostmi tekočih izdelkov, ki so preprosti za uporabo.

Fendona® 6 SC ima t.i. knock down efekt oziroma deluje takoj in ima rezidualno delovanje, kar pomeni, da traja približno več kot 12 tednov.

Zato je izdelek Fendona® 6 SC namenjen uporabi proti škodljivcem v zasebnih gospodinjstvih ter tudi v javnih institucijah, kot so bolnice, šole, gastronomski objekti ter v živilski slaščičarski industriji, kjer je boj s škodljivci pogosto velika težava.

Mehanizam delovanja

Inhibicija živčnih dražljajev

Učinek delovanja

Trenutno delovanje (t.i. knock down efekt) in rezidualno delovanje (do 6 mesecev).

Področje uporabe

Znotraj stanovanjskih prostorov in okoli njih ter v javnih ustanovah.

Prednosti izdelka

 velika varnost pri delovanju z majhnimi količinami, ki se uporabljajo na vseh površinah

 trenutno delovanje in trajno delovanje več kot 12 tednov

 nima vonja, saj izdelek temelji na vodi

 ne povzroča madežev in korozije

 preprosto odmerjanje z integriranim merilcem na plastenki

Varnostni list Fendona® 6 SC

Sredstva za varstvo rastlin uporabljajte varno. Pred uporabo obvezno preberite etiketo z navodili za uporabo.